perjantai 31. heinäkuuta 2015

Heinäkuun kooste

Heinäkuuhun on mahtunut yhtä sun toista tapahtumaa, muutosta ja paljon uusia asioita. Sain kesäkuun lopussa tietää päässeeni sisään Turun yliopistoon folkin, kansatieteen ja uskontotieteen linjalle eli juuri siihen paikkaan, johon halusin!

Lähdin asunnonmetsästykseen vielä samana iltana. Olin ehtinyt maalailla jo melkoiset kauhukuvat siitä, etten saa asuntoa ja joudun jättämään kissan Ouluun äidille hoitoon ties kuinka pitkäksi aikaa ja miten voisin jättää tuon suloinen karvapalleron jälkeen kun enhän minä voi olla ilman sitä... Mutta suureksi hämmästyksekseni kolme päivää Turkuun lähdön jälkeen olen yöjunassa menossa takaisin Ouluun päin uuden asuntoni avaimet taskussa. Sain nimittäin juuri sen asunnon, jota niin äkkiä hakemaan lähdinkin. Tässä vaiheessa voin jo sanoa, että sellainen kallion kokoinen järkäle vierähti sydämeltä. Olen todella helpottunut, että tämä asuntoasia meni näin kivuttomasti.

Siinäpähän sitten vain tavaroita pakkaamaan ja niin edelleen. Koko tämä kaaos sai lukufiiliksen nolliin enkä saanut muutenkaan aikaan oikein mitään. Muutin 19. päivä ja silloin ajelimme äitini, hänen avomiehensä, kissan ja muuttokuorman kanssa sen 600 kilsaa etelämpään uuteen osotteeseen. Puolet matkasta vietin älytöntä matkapahoinvointia potien (peräkärryn taakka oli niin raskas, että se heilutti auton takaosaa todella ikävästi), mikä oli minulle täysin uutta sillä matkapahoinvointi ja minä emme mahdu edes samaan huoneeseen. Minä olen autolukijoita hei.

Tähtipurkki on otettu taas käyttöön ja hyvin täyttyy!
No nyt olen täällä uudessa osoitteessa ollut sen vajaa kaksi viikkoa, saanut tavarat aika hyvin paikoilleen ja ihan vain lojunut sohvalla. Nyt viimeisen viikon aikana olen sitä lukuintoakin saanut ilokseni takaisin ja mieli tekee lukea kaikkea mahdollista. Olen kaivannut tätä fiilistä, että voi lukea kyllästymättä ja jumittamatta vaikka koko päivän ja jatkaa seuraavana ja vielä seuraavana. Tekee mieli lukea tosissaan kaikkea.

Heinäkuun aikana täällä blogissa ei ole nyt ihan hirveästi ehtinyt tapahtumaan sattuneesta syystä, mutta ehdin tässä kuun lopussa osallistua kolmen kirjan haasteeseen, jossa esitellään kolme blogiaikana luettua kirjaa, jotka haluaisi lukea uudelleen.

Heinäkuun luetut:

Niin kovasti hypetetty teos ja ansaitsee kyllä kaikki ne kehut. Pidin kirjasta todella paljon!

Kaunis teos, joka iskee suoraan tunteisiin. Morgan Matsonin kirjoja aion tulevaisuudessa lukea enemmänkin, sillä ainakin tämän perusteella uskon pitäväni niistäkin kovasti.

Viimeinen lukematon Megan Mirandan kirjani. Olen hehkuttanut tämän naisen teoksia jo monta kertaa aikaisemminkin ja luulen, ettei kenellekään lienee enää epäselvää, että olen fani. Suosittelen kovasti sekä tätä, Soulprintiä että Francturea.

Noin viikko sitten minut valtasi aivan valtava Potterien kaipuu ja päätin aloittaa sarjan maratoonaamisen. Edellisestä kerrasta on nyt muutama vuosi aikaa ja oli jo niin kova ikävä tämän rakkaan maailman pariin.

J.K. Rowling: Harry Potter ja salaisuuksien kammio (Harry Potter, #2)
Jatkoin Potter-linjalla heti toiseenkin osaan. Nämä ovat vain niin hyviä kirjoja. Bloggaus tulossa!

5 kirjaa / 1937 sivua

Saldo jäi vähän pieneksi, mutta sain lukufiiliksen takaisin ja se oli paljon tärkeämpää!

Hyvää elokuuta kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon opiskelupaikan johdosta!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea vielä kerran yliopiston ovien aukenemisesta! Turku on kiva kaupunki, itselläni asuu siellä paljon sukulaisia, joten tulee aina monta kertaa vuodessa vierailtua. Lukufiiliksen löytyminen on huippujuttu on myös huippujuttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehkä mekin törmäillään täällä joskus :D Olen kaipaillut sitä rajatonta lukufiilistä jo niin kauan, että olen ihan seitsemännessä taivaassa nyt kun sen olen takaisin saanut!

   Poista

Jaa mietteesi!