keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Toukokuun kooste

Viimeisiä vietiin kevään suhteen ja kesä on täällä, mutta oma lomani ei vielä ole saanut alkaa. 10. päivään pitää vielä jaksaa näiden hommien parissa, mutta sitten. Sitten. Loma.

En. Malta. Odottaa.

Toukokuussa aika meni ihan hullun nopeasti. On ollut kuuma, olen rampannut Turun ja Oulun väliä ihan liikaa, tehnyt tenttejä, stressannut, juonut niin paljon vissyä etten voi uskoakaan, totutellut vaelluskenkiin, lukenut jonkin verran, haikaillut kirjojen perään, suunnitellut kesäisiä lukulistoja, juhlinut äitimme häitä, katsonut jääkiekkoa ihan mielissäni ja kääntänyt katseen syksyn World Cupin suuntaan...

Alan olla todella kovasti loman tarpeessa. Kymmenen päivää vielä ja sitten!

Toukokuussa lukeminen sujui hyvin, mutta aikaa ei ollut riittävästi. Otin työn alle Pendergast-sarjan Tulikiven, ja aion kesällä jatkaa sarjan parissa. En ole Veljensä vartijaa lukenut ja minua vähän jännittää miten hullu Diogenes onkaan... :D Luin vihdoinkin myös Gillian Flynnin Dark Placesin, joka kutsui minua luokseen syksystä asti. Aion kesällä jatkaa tämäntyyppisten mysteerien parissa ja Paula Hawkinsin Nainen junassa on ehdottomasti vuorossa.

Toukokuussa luettua:

x Marie Rutkoski: The Winner's Curse (The Winner's Trilogy, #1) (Bloggaus tulossa!)
x Colleen Hoover: Slammed (Slammed, #1) (Bloggaus tulossa!)

5 kirjaa / 2183 sivua

Ihanaa ja kirjaisaa kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa mietteesi!