torstai 24. joulukuuta 2015

Älyttömät joululahjatoiveet + hyvää joulua kaikille!

Sain rosalesilta näin joulun alla tämän hupaisan haasteen, jossa tarkoituksena on nimetä 3-5 älyttömintä joululahjatoivetta mitä mieleen tulee. Kiitos rosalesille!

Ensimmäinen lahjatoive!

wikipedia.com
Lahjakortti joka takaisi minulle loputtomat mahdollisuudet reissata ympäri
maailmaa mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla.

Kävisin läpi kaikki haaveilemani paikat aina Skotlannin ylämailta Venetsiaan, Rooman ja Pariisin katakombeista Meksikon Machu Picchuun ja Mongolian erämaista Alaskaan.
goway.com
Koluaisin läpi kaikki upeat historialliset kohteet, kokisin eri maiden kulttuureja ja uskontoja ja näkisin kaikki ne paikat jotka saatamme hyvinkin menettää tulevaisuudessa. Vesille en kuitenkaan menisi koska fobia.

Toinen lahjatoive!

Loputon lahjakortti Adlibrikseen! Daa ;)

Kolmas lahjatoive!

Mahdollisuus nähdä Star Wars episode VIII ennen ketään muuta! Koska The Force Awakens

Neljäs lahjatoive!

Kaikki kodittomat eläimet saisivat kodin. Surettaa niin paljon ajatus siitä, että esimerkiksi Suomessa hylätään kissoja arviolta 20 000 vuodessa. Kissarakkaana ihmisenä tämä on minulle todellinen isku vasten kasvoja... Jos ei pysty enää pitämään lemmikkiä niin etsikää sille uusi koti, älkää vain lempatko kuolemaan jonnekin ulos... Olisi ehdottoman tärkeää, että lemmikit leikkautetaan jotta ne eivät pääsisi lisääntymään ja tekemään ei-toivottuja pentueita, jotka sitten pahimmassa tapauksessa hylätään jonnekin kun niistä ei haluta pitää huolta.

Karvapalleroni!
Oma kisuni oli sitä hakiessani lähes villi eikä ollut juuri ollenkaan saanut ihmiskosketusta osakseen. Tämä ei ollut varsinaisesti kenenkään syy sillä vanha rouva ei enää pystynyt hoitamaan eläimiään niin hyvin ja siksi antoikin pennut pois uusiin koteihin. Kesti aikansa voittaa karvapalleron luottamus, mutta kun sen sain...♥ Tällä hetkellä istun lattialla nojaten sänkyyn ja kissa makaa kerällä niskani takana kehräten kuin perämoottori. Tekisi niin kovasti mieli adoptoida toinen kissa, mutta valitettavasti en tällä haavaa pysty... Mutta joku päivä varmasti!

Viides lahjatoive!

Viides ja viimeinen toiveeni olisi loputtomat klementiinivuoret. Klementiinit meinaan ovat niin tajuttoman hyviä tähän aikaan vuodesta että tuhostan niitä talvikuukausina ihan hillittömät määrät.

Varhainen joululahjani!

Äiti osti minulle laatikollisen klementiinejä varhaiseksi joululahjaksi. Ihan vähän repsahdin nauramaan kun hän tuon kahden kilon laatikon toi viereeni kun olin vielä nukkumassa. Luulin nähneeni unta :DD Kyllä kannatti tulla kotiin jouluksi!

En haasta nyt ketään eteenpäin, sillä ilmeisesti aika monessa blogissa tämä on jo kiertänyt.

~ ~ ~ ~ ~

Yllättävän nopeasti vuosi on taas kulunut ja joulu on taas täällä. Tässä asunnossa iltaamme kuuluu saunomista, syömistä, lahjojen availua ja monopolin pelaamista. Mitäs teille muille? :)

Hyvää joulua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Neljäs toive sai liikuttamaan, ihana. ♡

  Hyvää joulua ja nauti klementiineistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito samoin ja lupaan varmasti nauttia! :)

   Poista
 2. Ihania toiveita. Ja klementiinit <3 Hyvää joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Klementiiit todellakin <3

   Poista
 3. Mahtavia toiveita! Ainakin eka ja (vasrinkin) kolmas olisivat minunkin listallani. :) Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kolmosta en yhtään ihmettele :D Kiitos samoin!

   Poista
 4. Minullekkin kelpaisi klementiinit ja Adlibriksen lahjakortti :-D Hyvää (myöhäistä) joulua ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klementiinit ja Adlibris <3 :D Kiitos samoin!

   Poista
 5. Iloisia joulupyhiä! Naurahdin klementiineille, koska äitini harkitsi samanlaisen korin ostamista siskolleni. :D

  VastaaPoista

Jaa mietteesi!