keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tarinoiden syvyydet täyttää yhden vuoden!

Tammikuun 1. päivä vuonna 2013 perustin blogini, Tarinoiden syvyydet, jota olin suunnitellut suunnilleen koko syksyn odottaen vain sopivaa ajankohtaa sen lopulta pystyyn pistämiseksi. Monta kertaa aloin leikkiä Bloggerin blogityökalulla, mutta en sitten millään saanut blogia koskaan valmiiksi ja aloin aina epäröidä. Tyypillisimmät ajatukseni taisivat olla ”ketä kiinnostaa minun sepustukseni?” ja ”osaanko edes esittää ajatuksiani mitenkään kiinnostavasti?”

Näin vuotta myöhemmin olen todella iloinen, että laitoin blogin pystyyn. Se on hauska vapaa-ajan harrastus ja auttaa loistavasti pitämään kirjaa luetuista kirjoista. Olen alkanut hahmottaa sitä omaa ääntäni arvioita kirjoittaessa ja minulla on joka kerta hauskaa uutta tekstiä väsätessäni. Kirjoista on vain niin kivaa puhua, olivatpa tuntemukseni niistä positiivisia tai negatiivisia! Blogin perustaminen myös auttoi minua löytämään kirjablogistanian täältä internetin ihmeellisestä lelumaasta.

Blogillani on nyt hurjat 52 seuraajaa. Valtaisat kiitokset kaikille lukijoille, kommentoijille ja blogissa vieraileville! Jokainen kommentti ja sivuilla vierailu ainoastaan lisää intoani lukea ja kirjoittaa, joten blogille ei loppua tule vielä pitkään aikaan näkymään! :D

Post Scriptum: Täytän tammikuun 8. päivänä vuosia. Tulee 20 ikävuotta täyteen. Sen jälkeen en ole enää teini, vaan miellän itseni enemmän nuoreksi aikuiseksi. Itse aikuisuutta ei mitatakaan sitten vuosissa, vaan se tulee kun on henkisesti tarpeeksi kypsä. Aikuiseksi kasvaminen on matka, joka suoritetaan etappi kerrallaan, ja hyvässä vauhdissa tässä jo ollaan!

Mahtavaa kirjallista uutta vuotta 2014 jokaiselle! :D
~Nina

16 kommenttia:

 1. Onnea blogillesi ja sinulle! Tekstejäsi on mukavaa lukea, sillä ne ovat niin perinpohjaisia ja olen saanut blogistasi hyviä kirjavinkkejä. Blogisi on hieman vanhempi kuin minun, sillä omani täyttää 20. päivä vuoden. En tehnyt tätä mitenkään tarkoituksellisesti, mutta onnistuin näköjään aloittamaan aktiivisen bloggaamisen juuri kuukautta ennen omaa syntymäpäivääni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kirjoittaessani pyrin aina nimenomaan siihen perinpohjaisuuteen ja haluan selittää pointtini mahdollisimman selkeästi ja kattavasti. Kivaa, että se huomataan :D Uusi vuosi tuntui täydelliseltä ajankohdalta aloittaa kirjablogi, ja synttäripäivä tuli sitten siinä sivussa lähelle :D

   Poista
 2. Onkohan synttäripäivässä jotain taikaa... minun blogini on vasta puolivuotias, mutta perustin sen noin 20 päivää ennen synttäreitäni. :) Tosin oli myös ennätyksellisen pitkä kesäloma, ilmeisesti liikaa vapaata kun blogi-idea eteni konkretian tasolle (eipä silti, ei kaduta). Onnea sinulle ja blogillesi, täällä on kiva kirjameininki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle vuoden viimeinen viikko ja uuden vuoden ensimmäinen viikko on aina tällaista "maagista" aikaa, kun saan tuntea kolmen juhlan humun joulusta, uudesta vuodesta ja synttäreistä. Pidin uuden vuoden lupaukseni ja siitä lupauksesta syntyi blogi :D Kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Onnea blogillesi ja sinulle pian koittavista synttäreistä! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut myös täältä! Olen löytänyt blogistasi hurjasti kirjavinkkejä ja arvioitasi on muutenkin aina mahdottoman hauskaa lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin ihana kuulla, että blogistani on hyötyä ja että kynäilyni on hauskaa luettavaa - olen onnistunut pyrkimyksessäni! :D Kiitos valtavasti! :)

   Poista
 5. Onnea 1-vuotiaalle blogille! :)

  En olisi itsekään uskonut ennen oman blogin aloittamista, että blogin pitäminen on niin kivaa tai että joku todella jaksaa lueskella löpinöitäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Itsekin yllätyin, miten hauskaa kirjabloggailu voikaan olla. Olen aina innoissani kirjoittaessani uutta arvostelua ja on todella mukava seurata muunkin kirjablogimaailman meininkiä. Olen ehdottomasti löytänyt itselleni harrastuksen, joka tuottaa kovasti iloa ja hyötyä :D

   Poista
 6. Onnea blogille ja onnea sinulle!!!!! Vähän tuoreehko lukija olen, mutta ensivaikutelmana todella kiinnostava ja inspiroiva blogi. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valtavasti! Mahtavaa, että olet liittynyt seuraajaksi, olen siitä todella kiitollinen ja iloinen :)

   Poista
 7. Onnea Nina Mari sekä blogisynttäreistä että omistasi! En tiennytkään, että täällä on meissä niin paljon nuoria bloggaajia - sinä, Minna ja MarikaOksa sekä blogi-iältä että biologiselta iältänne. Itse olen bloggaajana nuori - maaliskuun alussa tulee vuosi - mutta biologiselta iältäni vanha (minulla muuten synttärit loppiaisena, 64 v, tähän saisi aika pysähtyä!).
  Samoja tuntemuksia bloggaamisesta:valtavan inspiroivaa ja hauskaa!
  Nautitaan siis kirjoista koko vuosi 2014 oikein täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! On niin mukava huomata, että kirjabloggaajia on niin monen ikäisiä ja niin moneen lähtöön. Onneksi lukeminen on iätöntä puuhaa ja samoin bloggaaminen - pitää vain löytää oma tyyli ja antaa mennä :) Toivotan ehdottomasti nautinnollista uutta kirjavuotta!

   Poista
 8. Muutama päivä vähän myöhässä, mutta todella paljon onnea blogillesi ja jatka samaan malliin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja samalla tyylillä lupaan jatkaa :D

   Poista

Jaa mietteesi!