maanantai 5. joulukuuta 2016

Syys-loka-marraskuun kooste eli osoitus syksyn saamattomuudestani

Jooh, tässä sitä nyt ollaan. Vuotta 2016 on enää kuukausi jäljellä ja kohta pitäisi olla aloittelemassa vuotta 2017. Aika menee. Ihan. Tajuttoman. Nopeaa. Tuntuu, että sanon nämä samat sanat jokaisessa koosteessa, mutta se on totta!

Koko syksynä en ole tehnyt koostepostauksia ja se johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, ettei minulla ole oikeastaan mitään raportoitavaa D:

Olen ollut ihan jäätävän kiireinen. Opiskelut vievät niin paljon aikaa ja energiaa, koko ajan on joku deadline tai tentti häämöttämässä nurkan takana, tenttikirjat lasketaan kymmenissä ja stressitaso nousee tasaiseen tahtiin. Sitten kun on vapaa-aikaa lukemisen sijasta kääriydyn mieluummin peittoihin ja toljotan Netflixiä. Olen tv-sarjauutuuksia katsellut paljon sekä elokuviakin onnistunut kuluttamaan enemmän kuin pitkiin aikoihin. Timeless, Frequency, The Exorcist, Westworld... Nämä ovat olleet loistavia tuttavuuksia ja tuoneet sen kaipaamani rentoutuksen.

Tästä syystä blogi on ollut hiljainen muutaman kuukauden. En ole hirveästi lukenut, joten blogikaan ei siksi ole kauhean eloisa ollut. Tavallaan lukuintoa olisi, mutta sitten kun asetun alas kirjan kanssa tunnen heti valtavan huonoa omaatuntoa kun minun pitäisi opiskella siihen tai tähän tenttiin, kirjoittaa sitä tai tuota esseetä tai oppimispäiväkirjaa tai mitä nyt vielä. Minun niin pitäisi oppia tasapainottamaan aikani, mutta se on vaikeaa! Jo pelkästään unirytmin pitäminen tasaisena ja normaalina on työlästä -__-

En varmasti ole ainoa, jolla on kiire. Nostan hattua jokaiselle teille, jotka osaatte navigoida läpi tavallisen elämän kiireiden ja työn!

Syyskuussa en lukenut mitään! Waaat?? En mitään! Opiskelut alkoivat tykittää julmalla vauhdilla eteenpäin enkä saanut luettua yhtään mitään. Ensimmäinen kuukausi vuosiin etten ole ainuttakaan kirjaa lukenut. Jessus.

Lokakuussa luettua:


1 kirja / 401 sivua

Öymäigääd, ei kauheasti parempi lokakuukaan ollut .__.

Marraskuussa luettua:

x Rachel Hawkins: Rebel Belle (Rebel Belle, #1) | arvio tulossa!
x Rainbow Rowell: Eleanor & Park | arvio tulossa!

4 kirjaa / 1522 sivua

Marraskuu oli sentään ihan vähän parempi. Sain neljä kirjaa luettua ja jatkettua muutamaa keskeneräistä. Tämä määrä johtui lähinnä siitä, että joinakin aamuina heräsin todella aikaisin ja minulla oli muutama tunti ylimääräistä aikaa lukemiseen.

Joulukuu tulee olemaan sinne kahdennenkymmenennen päivän tienoille asti hullun tiukka. Paljon deadlineja ja tenttejä luvassa, jotka luonnollisesti vievät aikaani yksinoikeudella. Siihen asti saatan vain tyhjentää kupolia lukemalla Mustan tikarin veljeskunta -kirjoja, jotka ovat täydellistä hömppää tähän kiireen keskelle.

Jaksamisia jokaiselle teille. Kohta on joulu ja uusi vuosi! :)

2 kommenttia:

  1. Siis Mustan tikarin veljeskunta on oikeesti parasta luettavaa stressin keskelle! :D Tsemppiä loppuvuoteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin on! Harmittaa kun sain Stephen Kingin Sen kirjastosta, mutta aivot ei tällä hetkellä kykene sisäistämään muuta kuin Veljeskunta-hömppää :D Suurkiitokset, olen tällä hetkellä enää vain hengityskoneissa...

      Poista

Jaa mietteesi!