maanantai 2. tammikuuta 2017

Neljä vuotta Tarinoiden syvyyksissä!

Neljä vuotta jo! Neljä! Vau, jännä ajatella, miten pitkään olen tänne jonne jo höpissyt :D

Hyvää synttäriä siis Tarinoiden syvyyksille!

Neljä vuotta on pitkä aika. Kun aloitin blogin, olin silloin aloittelemassa lukion kolmannen vuoden kevättä ja edessä oli loput yo-kirjoitukset. Sitten vietin kaksi välivuotta, joiden aikana olin ensin puoli vuotta töissä ala-asteella ja sitten toiset puoli vuotta maakunta-arkistossa. Sitten pääsin opiskelemaan yliopistoon toivealalleni, muutin 600 kilsaa ja nyt olen jo toisen opiskeluvuoden puolivälissä... Neljä vuotta on todellakin pitkä aika.

Tulevalle vuodelle tavoitteenani on laajentaa lukemieni kirjojen skaalaa hieman. Haluan lukea enemmän mysteeri-trillereitä sekä tutustua muutamaan kirjailijaan paremmin. Näihin kirjailijoihin kuuluvat muun muassa Stephen King ja Alastair Reynolds. Saatan ehkä kokeilla saksankielisiä siipiäni ja yrittää lukea jotain kirjaa silläkin kielellä, sillä haluan oppia saksan englannin tasolle. Vielä on matkaa, mutta kehityn päivittäin!

Neljä vuotta jo ja ties kuinka monta vielä edessä. Siihen tähdätään!

Kiitos kaikille teille lukijoille, seuraajille ja kommentoijille, sekä uusille että vanhoille ♥

22 kommenttia:

 1. Onnittelut 4-vuotiaalle blogillesi :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! 4 vuotta on jo hieno saavutus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Neljä vuotta tuntuu kyllä niin pitkältä ajalta :)

   Poista
 3. Onnea! <3 Oon nyt yli kaksi vuotta blogiasi lukenut ja vaikka en usein kommentoi, luen jokaisen postauksen aina innolla :) Olen saanut tosi paljon hyviä kirjavinkkejä koska luet paljon sellaisia kirjoja jotka muakin kiinnostaa. Älä ikinä lopeta bloggailua <3

  VastaaPoista
 4. Onnea neljävuotiaalle ja pitkää ikää!

  Hauskaa, että sinäkin olet ollut töissä maakunta-arkistossa! Minäkin olen ollut siellä kaksi kertaa harjoittelemassa opintojen puolesta ja sitten kuukauden tekemässä yhtä projektia :) Mielenkiintoinen työympäristö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Maakunta-arkisto oli todella jännä työpaikka. Tykkäsin olla siellä kovasti. Opin paljon arkistoalasta ja opin tuntemaan makasiinit kuin omat taskuni, puhumattakaan niiden vuosisatojen takaista asiakirjojen käsittelyn oppimisesta. Menisin mielelläni sinne uudestaankin töihin, jos sellainen mahdollisuus tulisi vastaan!

   Poista
 5. Paljon, paljon onnea ihanalle blogillesi!

  VastaaPoista

Jaa mietteesi!