torstai 5. toukokuuta 2016

Maalis-huhtikuun kooste

Jotenkin sitä aina tähän aikaan havahtuu yhtäkkiä siihen, että kolmannes vuodesta on jo kulunut ja ollaan ihan kesän kynnyksellä. Viime vuonna tähän aikaan hukutin itseni pääsykoemateriaaliin, tänä vuonna tenttikirjoihin. Samoissa raameissa siis edelleen elelen.

En ole tälle keväälle ehtinyt lukemaan yhtään niin paljon kuin olisin halunnut. Huhtikuun loppuun mennessä olin lukenut vasta kolmetoista kirjaa ollen siis yhdeksän kirjaa jäljessä Goodreadsin lukuhaasteessa. Aika on mennyt ihan hullun nopeasti enkä ole ollenkaan pysynyt perässä lukemiseni parissa. Ne kirjat, jotka olen lukenut, ovat toisaalta olleet osaksi melkoisen massiivisia ja tunnetusti laatu korvaa määrän. Minulla on ikävä kesää, että pääsen normirytmiini kiinni.

Toisaalta ei ole ihmekään etten ole paljon lukenut, sillä olen pitkästä aikaa löytänyt itseni oikein kunnolla tv-sarjojen ja elokuvien parista. Arvatkaapa minkä sarjan luota aivan erityisesti olen itseni löytänyt. Supernaturalin, ylläri pylläri :D Kesällä meinaan katsoa kaikki uusimmat kaudet ja nauttia taas niin hyvästä sarjasta. Dean Winchester forever! Meillä on kaverin kanssa suunnitteilla jo kolmatta vuotta peräkkäin Game of Thrones -maratoni, mikä luonnollisesti tarkoittaa paria erittäin intensiivistä ja unetonta yötä. Emme ole vitoskautta katsoneet, sillä olemme suosiolla odottaneet kauden ilmestymistä DVD:lle (yksi niistä harvoista sarjoista joita kerään DVD:llä). Vähän hirvittää, mitä vitosseasoni tuo tullessaan...

Voisin kai sanoa, että olen vellonut pitkittyneessä lukujumissa käytännössä koko alkuvuoden. Minun ei tehnyt mieli lukea mitään muuta kuin Lotroa ja sen kun loppuun sain, en osannut aloittaa mitään muutakaan. Olen maratoonannut elokuvat tyyliin neljästi viimeisen kuukauden aikana, olen kuunnellut soundtrackiä nonstoppina ja pakkohan minun on vielä vähintään kerran leffat katsoa ennen kuin voin nyt ihan kunnolla vieroittaa itseni niistä edes vähäksi aikaa. Lotro on vain niin ♥

Mutta nyt on taas todella virkistynyt olo ja tekee taas mieli lukea paljon. Huomaa, että kesä on tuloillaan, sillä kaikkein eniten huomaan sukkuloivani contemporary-kirjojen pariin.

Maaliskuussa luettua:


3 kirjaa / 1713 sivua

Huhtikuussa luettua:

x Jessi Kirby: Things We Know by Heart (bloggaus tulossa!)

4 kirjaa / 2577 sivua

Tällaista on siis minun kevääseeni kuulunut. Kuinka teillä muilla? :D

Ette muuten varmaan ikinä arvaa, mitä meinaan tehdä seuraavat kolme viikkoa. Vinkki: huomenna (6.5.) klo 20:00, MTV3 ;)

2 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle haaste:

  https://kirjaneidontornihuone.blogspot.fi/2016/05/unpopular-bookish-opinions.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset... olenkin jo vähän pelonsekaisin tuntein odottanut, milloin tämä haaste kolahtaa omalle kohdalleni :D Pitääpä alkaa keksimään vastauksia!

   Poista

Jaa mietteesi!