perjantai 6. syyskuuta 2013

Elämä hymyilee niin leveästi

Kuten otsikosta voikin varmasti päätellä, olen todella hyvällä tuulella – ja ihan oikeasta syystä: sain nimittäin töitä! Pääsin ala-asteelle avustajaksi, näillä näkymin koko välivuodeksi. Jee! Happy dance! Siellä koululla nimenomaan haettiin välivuotta viettäviä lukiosta valmistuneita nuoria harjoittelijoiksi. Ihanaa, että annetaan näin hyviä mahdollisuuksia meille välivuotelaisillekin!

Sen lisäksi minulla on todella hyvä fiilis liittyen kaikkeen muuhunkin. Mieli tekee lukea todella paljon ja minulla on pino tolkulla mielenkiintoisia kirjoja odottamassa lukemista. Kissakin on viime aikoina kiskonut söpöilynaruista: aamulla kun herään, kisu tulee pitämään pitkän kehräys- ja puskemissession ja jatkaa niin kauan, että nousen ja laitan sille ruokaa. Tietty pohjimmainen tarkoitus kissalla on se aamupala saada, mutta suloista se silti on :D Nyt on myös liikunnan suhteen niin hyvä tunne, että tekee mieli alkaa harrastaa kunnon hikitreenejä unirytmin ja ihan vain kunnon parantamiseksi.

Voi vitsi, että on niin hyvä mieli työpaikasta ja lukemisesta ja kissasta ja liikunnasta ja kaikesta mahdollisesta. Saan sen kovasti toivomani rytmin päivään ja pääsen hyötymään välivuodesta työnteolla :D

Kaunista ja leppoisaa syksyä kaikille ihanille lukijoilleni ja blogistaniassa surffaaville höppänöille!

~Nina

4 kommenttia:

 1. Onnea työpaikasta! :) Kissat ovat todella hyviä piristämään ja tuomaan elämään hieman suloisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! :D niin ne todella ovat :)

   Poista
 2. Ilosi välittyy postauksestasi, oikein pulppuat intoa. Kivoja hetkiä sinulle pienten oppilaittesi kanssa.

  VastaaPoista

Jaa mietteesi!