sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Liebster Award -tunnustus

Liebster Award-tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä ihmistä, jolta sait tunnustuksen.
Kiitos Annamille!
2. Vastaa sinulle esitettyihin 11 kysymykseen.
3. Keksi 11 kysymystä.
4. Jaa tunnustus 11 blogille, joilla on alle 200 lukijaa

Annamin kysymykset:
1. Jos saisit opiskella tai olla ammatiltasi ihan mitä tahansa muuta kuin mitä nyt olet, mitä valitsisit?
Astronomin, uskontohistorian tutkijan ja kirjailijan ammatit olisivat kyllä kaikkein mieluisimpia. Olisi myös aika hienoa opiskella kieliä. Kielten opiskelusta on kokemusta tietysti englannin ja ruotsin, mutta myös saksan ja italian muodossa. Italiaa voisin lukea vaikka lisääkin, on meinaan kaunis kieli.

2. Mikä kirja on saanut sinut itkemään?
Harry Potterit ja His Dark Materialsin viimeinen osa saivat kyllä silmät kosteiksi ja kyyneleet virtaamaan. Ei kovin usein kirja saa minua oikeasti positiivisen tunnekuohun valtaan (esim. itkemään tai nauramaan), mutta negatiivisia tunteita saatan kokea hyvinkin paljon (esim. ärsytystä tai turhautumista).

3. Mikä on parasta keväässä?
Ei ainakaan se, että kadut ovat täynnä kuraa, loskaa ja sohjoa :D parasta on valoisat päivät ja kunnon auringonpaiste.

4. Mikä kirja on jostakin käsittämättömästä syystä pölyttynyt pitkään kirjahyllyssäsi?
Melissa Marrin Wicked Lovely – keijut ei tosiaan ole minun juttuni.

5. Mikä on suosikkisi nuortenkirjallisuuteen luokiteltavista kirjoista?
Jaa-a, todella vaikea. En oikein suosikkeja osaa lähteä valikoimaan, mutta ainakin parhaimpia ovat Harry Potterit, Philip Pullmanin His Dark Materials -trilogia ja Percy Jacksonit.

6. Kuka on suosikkirunoilijasi?
Robert Frost. Hänen tuotannostaan Stopping By Woods on a Snowy Evening on kyllä mieluisin (jostain kumman syystä).

7. Mikä kirja on sinulla kesken tällä hetkellä?
The Body Finder ja yliopiston pääsykoekirjat.

8. Minkä kirjan jonkun sivuhenkilön kenkiin haluaisit astua yhden päivän ajaksi?
Aah, aivan mahdottoman vaikea kysymys taas :D höm höm, haluaisin melkein sanoa, että Veljeskunnan kirjojen, koska haluaisin ystävällisesti kehoittaa Wrathia poistamaan seipään sieltä itsestään ja rentoutumaan hiukan. Tai sitten haluaisin astua Falleniin ja antaa molemmille sekä Lucelle että Danielille ympäri korvia. Olen aika ilkeä, jos inhoan hahmoja.

9. Mikä oli lapsuuden suosikkikirjasi?
Harry Potterit (myös nuoruusajan) ja Dinotopia.

10. Mikä on huonoin puoli kirjablogin pitämisessä?
Ei ole vielä tullut vastaan mitään huonoa. Tunnen ainoastaan vapauttavaa tunnetta, kun pääsen lataamaan kunnolla kirjoista, joita luen!

11. Minkä kirjan ilmestymistä odotat tällä hetkellä eniten?
Kaikkein eniten odotin Delirium -trilogian viimeistä osaa Requiemia sekä Veljeskunnan Lover At Lastia. Molemmat näistä on nyt ilmestynyt englanniksi ja pitäisi joko odottaa, että Suomeen asti nämä tulisivat tai tilata sitten osat itselleni.

Taidan jättää eteenpäin laittamisen tällä kertaa väliin, koska vastaavanlainen haaste niitti blogiyhteisöä ahkerasti vähän aikaa sitten ja melko moni on jo haasteen saanut vastaan.

2 kommenttia:

  1. Oli mielenkiintoista lukea vastauksiasi. :) Italia on todellakin kaunis kieli. Olen opiskellut sitä nyt kahden kurssin verran yliopistossa. Luultavasti jatkan ensi lukuvuonnakin, jos vain tunnit sattuvat sopimaan lukujärjestykseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Itse tässä vähän palloilen, että jos nyt pääsen yliopistoon niin olisi mukava alkaa italiaa lisää opiskelemaan. Haluaisin pystyä sitten joskus hamassa tulevaisuudessa käymään kunnon keskustelun italiaksi, kun lähden sinne reilaamaan :D

      Poista

Jaa mietteesi!