maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kirjahankintoja

Paketin sisältö hivelee silmiäni.
Sain tänään mitä ihanimman ilmoituksen postista: Adlibriksen kirjatilaukseni oli noudettavissa! Tein jo tammikuussa päätöksen, että tekisin tämän tilauksen vasta, kun Laini Taylorin Dreams of Gods & Monsters oli saatavilla. Kun se päivä koitti viikko sitten, ei tainnut mennä muutamaa minuuttia kauemmin, kun tilaus oli lähtenyt jo vetämään. Kyllä, olin odottanut sitä päivää kuin kuuta nousevaa.

Mutta sen pidemmittä puheitta, ylpeänä esittelen teille kirjahyllyni uusimmat tulokkaat:
 
Laini Taylor: Dreams of Gods & Monsters (Daughter of Smoke & Bone, #3)
Two worlds are poised on the brink of a vicious war. By way of a staggering deception, Karou has taken control of the chimaera's rebellion and is intent on steering its course away from dead-end vengeance. The future rests on her.
      When the brutal angel emperor brings his army to the human world, Karou and Akiva are finally reunited – not in love, but in a tentative alliance against their common enemy. It is a twisted version of their long-ago dream, and they begin to hope that it might forge a way forward for their people. And, perhaps, for themselves.
      But with even bigger threats on the horizon, are Karou and Akiva strong enough to stand among the gods and monsters?
      The New York Times bestselling Daughter of Smoke & Bone trilogy comes to a stunning conclusion as – from the streets of Rome to the caves of the Kirin and beyond – humans, chimaera, and seraphim strive, love, and die in an epic theater that transcends good and evil, right and wrong, friend and enemy.
~ ~ ~ ~ ~
En voi uskoa, että saan viimein pidellä tätä kirjaa käsissäni. En voi lakata tuijottamasta tätä kantta. Kaksi edellistä osaa ovat olleet mielestäni aivan huikeita, täynnä fantasiaa, upeita maailmoja, kaunista kerrontaa ja sydäntäsärkeviä kohtaloita. Olen odottanut tätä viimeistä osaa elokuusta asti, ja nyt viimeinkin sain tämän. Tosin lukea tätä en voi ennen kesää, koska haluan lukea kaksi edellistä osaa uudelleen saadakseni niin täyden lukukokemuksen kuin vain mahdollista, ja tällä hetkellä pääsykoekirjat dominoivat arkeani. Huokaus...
- - - - - 

Elizabeth Wein: Code Name Verity (Code Name Verity, #1)
When ”Verity” is arrested by the Gestapo, she's sure she doesn't stand a chance. As a secret agent captured in enemy territory, she's living a spy's worst nightmare. Her Nazi interrogators give her a simple choice: reveal her mission or face a grisly execution.
      They'll get the truth out of her. But it won't be what they expect.
      As she intricately weaves her confession, Verity uncovers her past, how she became friends with the pilot Maddie, and why she left Maddie in the wrecked fuselage of their plane. On each new scrap of paper, Verity battles for her life, confronting her views on courage, failure, and her desperate hope to make it home. But will trading her secrets be enough to save her from a merciless and ruthless enemy?
      Harrowing and beautifully written, Code Name Verity is the story of an unforgettable friendship forged in the face of the ultimate evil.
~ ~ ~ ~ ~
Historia on lähellä sydäntäni ja halusin kokeilla jotain erilaista. Code Name Verity on saanut paljon positiivista palautetta, joten uteliaisuuteni heräsi. Tämä kirja vain puhutteli minua kaikilla tavoilla, ja päätin astua pois mukavuusalueeltani ja lisätä tämän tilaukseen. Olen hyvin kiinnostunut tästä kirjasta ja luen sen varmaan piakkoin.
- - - - -

Leigh Bardugo: Shadow and Bone (The Grisha, #1)
Alina Starkov doesn't expect much from life. Orphaned by the Border Wars, the one thing she could rely on was her best friend and fellow refugee, Mal. And lately not even that seems certain. Drafted into the army of their war-torn homeland, they're sent on a dangerous mission into the Fold, a swath of unnatural darkness crawling with monsters who feast on human flesh.
      When their convoy is attacked, all seems lost until Alina reveals a dormant power that not even she knew existed. Ripped from everything she knows, she is whisked away to the royal court to be trained as a member of the Grisha, the magical elite led by the mysterious Darkling. He believes she is the answer the people have been waiting for: the one person with the power to destroy the Fold.
      Swept up in a world of luxury and illusion, envied as the Darkling's favourite, Alina struggles to fit into her new life without Mal by her side. But as the threat to the kingdom mounts, Alina uncovers a secret that sets her on a collision course with the most powerful forces in the kingdom. Now only her past can save her... and only she can save the future.
~ ~ ~ ~ ~
Shadow and Bone on saanut niin valtaisan paljon positiivisia arvosteluja, etten voinut enää ohittaa tätä kirjaa. Haluan nähdä itsekin, mikä onkaan homman nimi.
- - - - -

Scott Westerfeld: Leviathan, Behemoth, Goliath (Leviathan –trilogiaboksi)
Choose Your Weapon: Beastie or Clanker.
      Alek is a prince without a throne. On the run from his own people, he has only a fighting machine and a small band of men.
      Deryn is a girl disguised as a guy in the British Air Service. She must fight for her cause – and protect her secret – at all costs.
      Alek and Deryn are thrown together aboard the mighty airship Leviathan. Though fighting side by side, their worlds are far apart. British fabricated beasts versus German steam-powered war machines. They are enemies with everything to lose, yet somehow destined to be together.
~ ~ ~ ~ ~
Katsokaa tämä kirjatraileri ja kertokaa sitten, etteikö yhtään kiinnostus herännyt. Minun ostopäätökseni sinetöi tuon trailerin näkeminen. Tämä trilogia vaikuttaa niin huikaisevalta, että minun on pakko saada lukea tämä. Nämä kirjat sisältävät myös Keith Thompsonin upeaa kuvitusta, joihin rakastuin heti ensisilmäyksellä, kun näin illustraatiot. Olen aivan täpinöissäni! Mutta tämänkin kanssa joudun odottelemaan kesään asti. Kesällä on paljon mahtavaa luettavaa tiedossa!
- - - - -

Tässäpä oli tilaukseni sisältö tällä kertaa. Laittakaa kommenttia tulemaan, oletteko kenties itse kiinnostuneet jostain näistä kirjoista tai vaikka mahdollisesti lukenut jonkun. Haluaisitteko nähdä useamminkin tällaisia postauksia, missä esittelen uusimmat hankintani?

16 kommenttia:

 1. Oikeastaan kaikki näistä kirjoista kiinnostavat enemmän tai vähemmän. Tosin Taylorin sarjaa en ole aloittanut, joten ensin pitäisi tietysti lukea ensimmäiset osat.

  Minä ainakin lukisin mielelläni lisää tällaisia bloggauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti lukemaan Laini Taylorin trilogian! Todella hyvää fantasiaa! Voisin alkaa tehdä tällaisia postauksia jatkossakin :)

   Poista
 2. Leviathan on ollut lukulistalla jo vaikka kuinka kauan! Ja traileri vain lisäsi intoa lukea se :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä törmäsin Leviathaniin ensimmäisen kerran nähtyäni trailerin ja tuon videon aikana syntyi ostopäätös. Ei tarvittu kuin puolitoista minuuttia ja olin myyty :D

   Poista
 3. Odotan innolla mitä tulet pitämään Karou-trilogian viimeisestä osasta, vaikka itse taidan suosiolla odottaa suomennosta. Leviathan herätti kyllä ehdottomasti kiinnostukseni! :D Komppaan muuten Annamia, tällaisista kirjasaaliista on mukava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin niin kovasti odotan Dreamsin lukemista, mutta en voi lukea sitä ennen kesää... Niin musertavaa... mutta haluan maratoonata koko trilogian yhteen putkeen ja saada niin paljon irti kuin vain mahdollista. Joten aion olla vahva ja odottaa kaiken sen hyvän nimissä, mitä tulen varmasti saamaan! :D

   Poista
 4. Tuo traileri kyllä vaikutti kiinnostavalta! Ja hyvä oli tämä "teaser"-postauskin ;) joskus on vain kiva lukea nopeita esityksiä kirjasta, luoda omat mielikuvat ja sitten myöhemmin lukea arvostelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Traileri hoitaa hommansa puoleensa vetämisessä :D Taidan alkaa tehdä tällaisia postauksia enemmänkin, kun kirjoja suhteellisen usein hommailen.

   Poista
 5. Karouta pitäisi lukea jossain vaiheessa. Isossa lainakirjapinossani oli, puoli vuotta, mutta vapautin takaiisn kirjastoon, kun en ehtinyt tarttumaan. Leviathan alkoi kantensa perusteella kiinnostaa, ihanat steampunk siivet. Tahtoo tuollaiset itsellekin! ♥ Hankinnoista on hauskaa lukea, itsekin usein postailen tällaisia (vaikka ei ne varmaan kaikista joka kerta kauhean mielenkiintoisia olekaan). Etenkin syyt, miksi jokin kirja tarttuu mukaan (netti)kirjakaupasta, kirpparilta, kirjastosta ovat kiinnostavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Karouta lämpimästi! Leviathanin kannet suorastaan kiljuvat steampunkia, ja olen aina vain enemmän kiinnostunut genrestä, joten sitäkin täydellisemmältä tämä trilogia minulle tuntuu! Minustakin on mielenkiintoista lukea kirjahankintapostauksia. Pitää alkaa jatkossa näitä tekemään useamminkin!

   Poista
 6. Tällaiset postaukset ovat kivoja! :) Ja voivoi mitä kiinnostavia aarteita sinulla onkaan tässä... :D Shadow and bone on jo hyllyssä, Taylorin sarjan haluaisin aloittaa lähiaikoina ja lisään nuo loput ehdottomasti ostoslistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia alankin sitten tekemään useamminkin! :D Suosittelen sinullekin tuota Laini Taylorin trilogiaa, se on aivan huippu! Shadow and Bonen taidan lukaista tässä lähiaikoina :)

   Poista
 7. Itsekin oikeastaan tein kirjatilauksen muutama päivä sitten ja se tunne kun kirjat ovat noudettavissa tai kun ne ovat viimein postilaatikossa, on mieletön! :D

  Ja vaikuttaapa mielenkiintoisilta! Olen lukenut Karou -sarjasta vain ensimmäisen osan, mutta eiköhän loputkin tule jossain vaiheessa luettua :) Kannet ovat ainakin hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee sinäkin esittelypostaus tilauksesta - niitä on mukava lukea! :D Ja kyllä, se tunne. Se tunne, kun saa kauan odottamansa paketin käsiinsä ja saa viimeinkin himoamansa kirjat... Parasta :D

   Kannattaa lukea Karoun jatko-osa, on meinaan todella hyvä! ;)

   Poista
 8. Huomasin tässä vasta nyt, että olit tämän jo ihan viime kuussa tehnyt, mutta haastan sut uudestaan kun ehdin jo haastaa... ;) Pahoittelut.

  http://sanokaavainsudeksi.blogspot.fi/2014/04/haaste-yksitoista-kysymysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos vain haasteesta! :D Taidan soveltaa hieman tuon kanssa, koska olen armottoman huono puhumaan itsestäni ja ideat meinasivat loppua kesken jo edellisessä haasteessa. Katsotaan kuitenkin, mitä saan aikaiseksi :D

   Poista

Jaa mietteesi!