tiistai 26. tammikuuta 2016

Viikon lukumaratoni: päivät 1 & 2

Ensimmäinen maratonipäivä vilahti jo ohi ja toinen on päättymässä, joten kuinkas tämä edistymiseni?

No, olen huimat 51 sivua Sudenkorentoa lukenut ja senkin eilen illalla. Olen tänään ollut käytännössä koko päivän liikkeellä ja kotiutunut vasta illalla yhdeksän jälkeen, joten lukemiselle ei pahemmin ole ollut aikaa. Huomenna minulla on eka luento vasta puolilta päivin, joten ehdin varmaan aamulla jonkin verran lukea, riippuen toki täysin siitä milloin herään (tod.näk. aika myöhään siis...).

Mutta tämä homma on nyt aika lailla niin kuin oletinkin. Tuo mitä eilen illalla luin on se aika perus mitä normaalisti iltaisin luen ennen kuin alan nukkumaan. Näillä samoilla linjoilla vetelen varmaan viikonloppuun asti kunnes saan hieman huokaista. Haaveilen jo lauantaiaamusta kun saan herätä omia aikojani, keittää kahvia ja kaivautua takaisin sänkyyn kirjan pariin... Parasta viikonlopussa :D

Tämä oli tällainen lyhyt tervehdys. Nyt painun nukkumaan (ehkä pari sivua Lotroa luettuani), sillä on ollut pitkä päivä ja väsyttää ankarasti. Hyvää lukuviikkoa kaikille ;)

2 kommenttia:

  1. Minullakin tuli oikeastaan tämän päivän jälkeen kasaan sivumäärä, minkä olen yleensä saanut 24 tunnin maratonin aikana. En siis minäkään ole kovin paljoa lukenut, mutta enemmän silti mitä normaalisti olisin :) Hyvää loppumaratonia, kiva että olet mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alan nyt viidennen päivän kohdalla kunnolla maratoonaamaan ja vyön alla on nyt sen ~450 sivua. Toivottavasti viikonloppuna kirjat vievät kunnolla mennessään! Kiitos samoin! :)

      Poista

Jaa mietteesi!