perjantai 29. tammikuuta 2016

Viikon lukumaratoni: päivät 3-5

Raportoin nyt viidentenä maratonpäivänä ja totean, että lukutahtini on nyt alkanut kiihtyä. Luin näiden kolmen päivän aikana Andy Weirin Yksin Marsissa ja nautin joka hetkestä. Loistava kirja.

Sivuja luettu: 438

Alkuviikko oli minulla tosiaan melkoisen hektinen, mutta nyt homma rauhoittuu ja voin keskittyä ihan vain lukemiseen. Tunnen tällä hetkellä kovaa halua palata taas parin päivän jälkeen Lotron pariin ja hieman huvittaa kontrasti sen ja Weirin kirjan välillä. Palataanpa nyt keskiaikaa muistuttavaan Keski-Maahan Marsin huipputieteellisen scifi-seikkailun jälkeen :D

Viime yönä katselin tähtitaivasta ja kuinkas ollakaan, mitä siellä näkyy. Mars! Ja Jupiter. Tähtitaivaan tarkastelu on talvisaikaan minulle pieni harrastus. Bongailkaa planeettoja jos mahdollista – Jupiter on se kirkas tähti kuusta koilliseen ja Mars on se punertavana häilyvä himmeämpi tähti kuusta lounaaseen, taittaen kuitenkin vielä enemmän länteen. Nukahdin Yksin Marsissa tunnelmissa katsellen Marsia, tuntien oloni hyvin spookyksi.

Sain keskiviikkona Weirin teoksen lisäksi Michael Dobbsin House of Cardsin sekä Ryan Graudinin The Walled Cityn ja melkein tekisi mieli niitäkin heti aloitella, mutta pidättäydyn vielä hetken ja pysyn näissä keskeneräisissä.

Aion tänä iltana vielä jatkaa luku-urakkaa Lotron muodossa! Hyvää lukufiilistä kaikille! :)

Edit. klo 23:55: Jumituin Roswellin ääreen. Hups.

2 kommenttia:

 1. Genrestä toiseen loikkiminen on joskus juuri se paras vaihtoehto, itse olen ainakin huomannut sen tammikuussa. Ei kyllästy, eikä kirjoja tule jatkuvasti vertailleeksi toisiinsa.

  Tsemppiä viimeisiin maratonpäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Tuntui hyvältä siirtyä Yksin Marsissa jälkeen Lotroon. Kiitos! :D

   Poista

Jaa mietteesi!