lauantai 2. tammikuuta 2016

Tarinoiden syvyydet täyttää kolme vuotta!

Tarinoiden syvyydet on jo kolmevuotias! Wooo! Blogisynttärit olivat virallisesti eilen, mutta flunssaillessani en jaksanut koko päivänä edes avata konetta ja päädyin katsomaan telkkarista huonoa ohjelmaa koko päiväksi.

Mutta nyt olen täällä! Paljon onnea Tarinoiden syvyyksille!

En varmaan osaa mitään uutta, ihmeellistä, syvällistä tai järisyttävää puhetta alkaa pitämään :D Samaa lorua toistan mitä viimekin vuonna, että edelleen todella kivaa tämä kirjabloggailu on eikä harrastus ole loppua näkemässä vielä pitkään aikaan. Se on muodostunut nyt kolmen vuoden aikana osaksi arkeani (aivan kuten lukeminenkin) ja siksi kirjoittelu edelleen maittaa ilman ongelmia tai stressiä.

Olen tosin alkanut miettimään, että pitäisikö minun alkaa pelkkien kirja-arvioiden rinnalle kirjoittelemaan jotain muitakin postauksia. Tuntuu kuin blogi on pysynyt aikalailla samanlaisena koko tämän kolme vuotta ja vaikka en vielä tähän mennessä ole kokenut kyllästymistä, vähän pelkään että entä jos tulevaisuudessa en enää jaksakaan rustailla samoja postauksia toinen toisensa jälkeen. Olisi suuri sääli jos kyllästyisin koska olen kuitenkin nyt kolme vuotta tänne jo kirjoitellut enkä haluaisi vain sitten antaa blogin vaipua unholaan.

Kysyn siis teiltä, olisiko ideoita mahdollisille uusille postaussarjoille kirja-arvioiden lisäksi? Nakatkaa vinkkejä niin ehkä innostun jostakin niistä :)

Anteeksi, olen surkea tällaisissa sentimentaalisissa kirjoitteluissa! Haluan todella kiittää kaikkia lukijoita ja kommentoijia jotka olette vierailleet blogissani, ottaneet sekä antaneet lukuvinkkejä ja ihan vain rupatelleet mukavia välillä aiheen ulkopuoleltakin. Nämä piristävät päivääni usein reippaasti ja ylläpitävät intoani blogin suhteen.

Suurkiitokset siis kaikille näistä kolmesta vuodesta! Neljäs vuosi kirjabloggailussa on jo alkanut ja ties kuinka monta vielä edessä.

Pahoittelen muuten etten tällä kertaa järjestä mitään arvontaa, mutta olen ikään kuin persaukinen opiskelija niin ei ole varaa mitään ihmeempää järkkäillä :D

(Nyt tässä odottelen Suomi-Kanada-peliä. Jännä ottelu tulee olemaan.)

28 kommenttia:

 1. Paljon onnea :) Minäkin olen miettinyt samaa asiaa postausideoista. Jotain muutakin kirjoihin liittyvää. Haasteista. Kysymyksiä ja vastauksia. Kirjoihin liittyviä ostoksia tai retkiä. Kirjailijoiden tapaamisia. Eri teemoja kuten lempikirjojen esittelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jotain tällaista itsekin nyt suunnittelen. Tekisi mieli tehdä enemmän täällä blogin puolella sillä lukeminen meinaa välillä hidastua ja sitä myötä myös postaustahti.

   Poista
 2. Onnittelut kolmesta vuodesta, ja kiitos pirteistä kirjajutuista. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja iloa blogillesi ja lukuiloa tuleville vuosille <3

  VastaaPoista
 4. Onnittelut kolmivuotiaalle! Blogiasi on kiva seurata :)
  Täällä on toinen flunssainen, joka palaakin nyt kolmannen erän pariin. Hyvältä näyttää tällä hetkellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On vissiin liikkeellä sekä flunssaa että lätkäintoa :D

   Poista
 5. Onnittelut!! On vissiin jotain pöpöjä liikentees sillä täälläkin päässä on yksi flunssainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jep, onneksi kuitenkin olen parantumassa nyt kun pitää koulunpenkille takaisin palata.

   Poista
 6. Onnea kolmesta vuodesta! Bloggaaminen on mukava harrastus, joka sopii myös opiskelijan kukkarolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä se todella on, etenkin kirjastojen puolesta :)

   Poista
 7. Kolmivuotisonnittelut.

  (Siitä kannattaa kirjoittaa, mikä kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea kolmevuotiaalle blogillesi! Blogiasi on aina ilo lukea, sillä kirjamakumme osuvat usein yksiin ja olen saanut täältä monta hyvää kirjavinkkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kivaa että näinkin monen vuoden jälkeen olet jaksanut täällä käydä vierailemassa :)

   Poista
 9. Onnea onnea :) Jossain blogissa näin Kirjabloggaajan viikko -postauksen, jonka lukeminen oli hauskaa ja olisi mielenkiintoista lukea muiden arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oi joku tällainen voisi olla varsin hauska. Tarvitsisi vain sitoutua siihen viikkoon että saa kunnolla kirjoitettua :D

   Poista
 10. Onnittelut kolmevuotiaalle ja blogiasi on ollut mukava lukea! :)

  VastaaPoista
 11. Onnea blogille! :) Huippua että jaksat kirjoitella tänne ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehdottomasti jaksan, bloggailusta on nimittäin tullut jo ihan tapa :D

   Poista
 12. Oi, onnea blogille! Tässä olen pari vuotta seuraillut, mutta harvemmin kommentoinut. Jatka samaan malliin! On ilo lukea blogiasi, sillä löydän täältä usein omaan makuuni sopivia kirjoja ja minusta on myös mukava lukea näitä jutustelu-postauksia esimerkiksi Tähtien sota -lffoista :) oletko muuten lukenut Rick Yanceyn Äärettömän meren? Innolla kuulisin mietteitäsi siitä kirjasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihana kuulla että näin pitkään olet täällä vieraillut ja että olet saanut paljon vinkkejä <3 That's what I'm here for ;) Jutustelupostauksissa minulla on muutama idea hautumassa, erityisesti nyt kun luen yhtä kirjaa joka pyörittelee sellaisia teemoja jotka minua kiinnostavat. Saatanpa siitä rustailla jotain kun loppuun pääsen. Ja Star Wars -postauksia tulee varmasti lisää, etenkin kun uusia leffoja ja spinoff-sarjoja saamme. Olen niin kova fani että pakko minun on niistä sananen sanoa :D En ole vielä lukenut mutta joululoman aikana aloin vähän haikailla sen perään kun The 5th Waven trailerin katsoin. Pitää yrittää ottaa nyt tammikuun aikana työn alle! :D

   Poista
 13. Paljon onnea! Olen blogisi ansiosta löytänyt paljon luettavaa, johon en muualla ole törmännyt. Makumme on niin samanlainen, että uskallan suoittelustasi tarttua kirjoihin, jotka ovat hieman tuntemattomampiakin. Kiitos siis kirjamaailmani avartamisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla että vinkkejä olet saanut :)

   Poista

Jaa mietteesi!