perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kesäkuun kooste

Kesäkuussa olen...

...heittänyt hyvästit fuksivuodelle ja aloittanut loman
...fiilistellyt lomaa
...lukenut
...katsonut Game of Thronesia, Housea ja Serranoita (oli pakko tilata Viaplay jotta pystyin Housea katsomaan. Onneksi ilmainen kuukausi.)
...mökkeillyt ja kuljeskellut vaaroilla
...katsonut EM-futista (GG Islanti ja Saksa!)
...riemuinnut Nelosen ilmoitusta näyttää syksyn lätkän World Cupin ottelut kanavallaan. Meinasin jo että pitää jotain kanadalaista urheilukanavaa livestreaminä katsoa. Kiitos Nelonen! ♥
...tehnyt suuria suunnitelmia ensi vuodella sekä kahden vuoden päähän
...nukkunut ja lojunut.

Kesäkuu on jo ohi ja olen taas ihan ihmeissäni ajan kulusta. Kahden kuukauden päästä olisi tarkoitus taas koulunpenkille palata ja yllättävää kyllä, en malttaisi odottaa. Olen tehnyt paljon suunnitelmia ja motivaationi on taivaissa. Vielä kun kahden kuukauden päästä olisin tällä päällä... :D

Vietin juhannuksen Kuusamon Irnijärven maisemissa ja kivaa oli. Kelit olivat yhtä päivää lukuun ottamatta juuri nappiin ja ulkona tuli paljon oltua. Parasta Kuusamossa on punkkien poissaolo, mutta paarmoja oli niidenkin edestä. Osa niistä oli aivan jumalattoman kokoisia! Yksikään ei puremaan asti päässyt, mutta melkoisia hävittäjiä ne kyllä olivat metsästäessään seuraavaa uhriaan... Parina aamuna mennessäni ulos törmäsin pihatiellä hengailevaan poroon. Mikäs siinä, niitähän siellä löytyy :D Kissakin nautti olostaan päästessään vaeltelemaan ulkona, mutta pelästyessään lähes jokaista kovaa ääntä ja kolahdusta sankari luikki heti sisälle turvaan.

Tykkään näistä maisemista niin paljon!

Rankka juhannus toisella...

EM-futista on tullut katsottua todella ahkerasti. Yritän edelleen päästä yli karvaasta pettymyksestä ettei Hollanti ole kisoissa mukana (a fan since 2006), mutta olen kuitenkin löytänyt uusia kannustettavia. Islanti on pelannut todella hyvin ja olen ollut ihan fiiliksissä heidän pärjäämisestään. Ihan realistisesti ajateltuna tuskin he välieriin pääsevät ja kyllä se Ranska heidät todnäk pudottaa, mutta se ei estä minua nauttimasta heidän peleistään aivan valtavasti. Islannin kannustushuuto on jotain sellaista, että kylmät väreet tulee. Petyin eilen ettei Puola pudottanut Portugalia, tänään olen Walesin puolella, huomenna toivon Saksan voittavan Italian ja sunnuntaina Islannin peittoavan Ranskan.

Urheiluhuumassa olen myös jääkiekon puolesta. Olen jo nyt ihan fiiliksissä, että Nelonen näyttää lätkän World Cupin pelit ainakin Suomen osalta. Odotan todella mielenkiinnolla, kuinka nuo Euroopan ja Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkueet oikein toimivat. Se tulee olemaan joko neronleimaus tai täydellinen katastrofi. Toivottavasti ei jälkimmäinen.

Ostin pitkästä, pitkästä aikaa kirjoja Suomalaisen kolme pokkaria 15 eurolla -alesta. En ole ostanut ainuttakaan kirjaa sitten syksyn, joten nyt sitten päätin heittäytyä hurjaksi ja törsätä.


Huone oli teos jonka perään ensisijaisesti lähdin ja onneksi vielä yksi kappale pinosta löytyi. Kate Mortonia en kuitenkaan sitten löytänyt, joten päätin ottaa Alan Bradleyn Flavia de Luca -sarjan ensimmäisen osan tilalle. Aikomuksena on ollut jo aika kauan tutustua tähän sarjaan, joten toivottavasti on hyvä! Näkemiin taivaassa on taas näitä mututuntumalta mukaan otettuja kirjoja.

Kesäkuussa ehdin lukea seuraavaa:

x Bernard Hamilton: Religion in the Medieval West
x Wolfgang Schivelbusch: Junamatkan historia
x Elizabeth Gaskell: North and South
x Paula Hawkins: Nainen junassa
x S.J. Watson: Kun suljen silmäni
x Marie Rutkoski: The Winner's Crime (The Winner's Trilogy, #2) (bloggaus tuloillaan)

6 kirjaa / 2194 sivua

Näin kesäkuussa. Oli kivaa ja ensi vuonna uudestaan!

4 kommenttia:

 1. En halua pilata iloasi, mutta nelonen näyttää ainoastaan alkusarjan ottelut suorana ja pudotuspelit jälkilähetyksinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DDD: eipä auta muu ku hakea netistä joku TSN-kanavan lähetys ja livestreaminä kattoa :(

   Poista
  2. Juu se kävi mullakin mielessä. :D Onneks kuitenkin kavereiden kanssa päätettiin maksaa tuo viaplay yhessä niin ei tuu kustantamaan nii paljoa ja viaplayssa on se hyvä puoli, että sitä voi kattoa monesta laitteesta samaan aikaan ilman mitään.

   Poista
  3. On tullu mullakin mietittyä tuota Viaplayn pakettia, mutta tilaan jo sitä peruspakettia enkä ole valmis maksamaan 26,95 sportista tai 29,95 totalista... No jooh, kattelin jo mm-kisojen pelejä livestreaminä netistä nii kyllä mää nääki kisat voin sillai kattoa. TSN:n juontajat on onneksi kyllä aika jees :D

   Poista

Jaa mietteesi!