perjantai 16. tammikuuta 2015

Synttäriarvonnan voittajat julki!

Pahoittelen, että minulla kesti näin kauan voittajien ilmoittamiseen!

Minun oli tarkoitus laittaa tämä postaus eilen, mutta olin vielä ihan lukossa keskiviikkoyön onnettomuudesta. Kävi niin, että kaverini ja minä jouduimme kolariin liukkaiden kelien seurauksena ja eilinen päivä meni minulla ihan sumussa kun tuo tapahtuma pyöri nonstoppina mielessä. Pelti otti osumaa, mutta onneksi keneenkään ei sattunut. Säikäytti kyllä aivan helvetisti. Tuntuu edelleen ihan epätodelliselta, että on ollut tuollaisessa tilanteessa... Joten olkaa aivan extra varovaisia liikenteessä, sillä tuollaiset tilanteet voivat tulla ihan yhtäkkiä ja itsestä riippumattomista syistä!


Mutta nyt olen arvonnan kuitenkin suorittanut. Virallisena kisavalvojana toimi rakas kissani Kasper (josta ei muuten ikinä saa hyvää kuvaa kun jätkä kääntää aina päänsä pois tai vaihtoehtoisesti näyttää aina niin ärtyneeltä joutuessaan poseeraamaan kameralle), ja tässäpä on nyt onnekkaat voittajat!

1. palkinto menee..........

Manni P.:lle!

~ ~ ~

2. palkinto menee..........

rosalesille!

Onnittelut molemmille! Kiitän valtavasti kaikkia osallistujia sekä onnitteluista että lukijoiksi liittymisestä!

Otan yhteyttä sähköpostilla voittajiin tämän illan aikana ja tiedustelen tarvittavat tiedot.

Hyvää viikonloppua kaikille :)

10 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille!

  Onneksi teille ei käynyt pahemmin, mutta kyllä tuollainen tapahtuma varmasti järkyttää. Hyvää viikonloppua sinullekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi koskaan osannut kuvitella, että itse joutuisin kolariin, mutta onneksi säikähdyksellä selvittiin! Kiitos samoin :)

   Poista
 2. Hei, ihan mielettömän kiva juttu!:)

  Ei ole mikään ihme jos se kolari vielä mietityttää sillä tommosestahan voi jäädä ihan pysyviä pelkoja. Onneksi teille ei kuitenkaan käynyt sen pahemmin.

  Hyvää viikonloppua myös sinullekkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut vielä kerran!

   En ennestäänkään ole oikein tykännyt matkustaa talvella autossa saatika sitten pelkääjänpaikalla, että eipä tuo yhtään ainakaan auttanut tilannetta. Mutta ei mitään pelkoa tuosta tullut, huonoa tuuria vain että näin kävi.

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 3. Onnittelut voittajille! :)

  Ja hui, hyvä ettei käynyt pahasti! Eikä mikään ihme, että tapahtuma pyörii päässä. Nuo ovat sellaisia hetkiä, jotka rikkovat tietynlaisen turvallisuuden illuusion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo tosiaan vähän pysäytti, kuinka pienestä kiinni tuokin oli. Oli ihan hilkulla, että olisimme ehtineet alta pois ajoissa, mutta valitettavasti tällä kertaa osui. Mutta näitä sattuu ja tärkeintä oli, ettei pahemmin käynyt :)

   Poista
 4. Aww mikä kissa!! Hän on niin totisena :) Onneksi kolarissa ei sattunut pahempaa! Näillä keleillä valitettavasti noita sattuu ihan kamalasti ja eniten harmittaa etteivät jalankulkijat viitsi katsoa yhtään! Tai sitten eivät vain ymmärrä, ettei se auto näillä keleillä vaan jarruta....

  Onnittelut voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas pikkuiseni ei oikein tykkää olla kameran edessä :D Kyllä! Olen muutaman kerran pelonsekaisin tuntein seurannut jalankulkijoita, jotka painelevat päin punaisia katsomatta kertaakaan ympärilleen. Ei voi olla niin kamalaa odottaa sitä vihreää valoa... ihan turhia vaaratilanteita syntyy jalankulkijoiden huolimattomuudesta etenkin näin talviaikaan kun taitavinkin autoilija saa laittaa kaikkensa peliin, ettei mitään satu liikenteessä.

   Poista
 5. Hui! Onneksi kuitenkin selvisitte pelkällä säikähdyksellä. Ulkona on tosiaan todella huono keli ja tuntuu, ettei sitä uskalla kulkea ulkona lainkaan. Voimia ja sinulla on todella suloinen kissa kaverina! Kissat osaavat viedä ajatukset muualle, minullakin on yksi vauveli, joka antaa minulle monenlaista terapiaa :D

  Ja oho, tämäpä iloinen yllätys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaankin helpotus, ettei tuon pahemmin sattunut! Kasper tuli kyllä antamaan heti kehräysterapiaa kun kotiin selvisi eipä liikkunut viereltä koko yönä. Kissat (ja kaikki eläimet) on kyllä niin ihania <3

   Onnittelut voittajalle! :)

   Poista

Jaa mietteesi!