perjantai 8. elokuuta 2014

Arvotaan Marie Rutkoskin The Shadow Society

Eli kuten kirja-arvostelun yhteydessä kerroin, aion arpoa tämän kirjan pois. Syynä tälle on, että hyllyni alkaa pikku hiljaa revetä liitoksistaan ja säilömisen sijaan haluan lahjoittaa osan sisällöstä muille lukijoille.

Tällä kertaa arvon juuri lukemani Marie Rutkoskin The Shadow Societyn. Kirja on kerran luettu ja uudenveroinen englanninkielinen pokkari.

   x Arvonta on avoinna kaikille.

   x Osallistua voit jättämällä kuittauksen tämän postauksen kommentteihin. 

   x Mikäli osallistut anonyyminä, lisää nimimerkki ja sähköpostiosoitteesi tunnistamista varten.

Arvonta sulkeutuu maanantaina 11.8. klo 18:00. Saman illan aikana sitten arvon kirjan jollekulle onnekkaalle ja ilmoittelen voittajalle sähköpostilla.

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

18 kommenttia:

 1. Vaikka omakin kirjahylly pursuilee kirjoista, en voi vastustaa kiusausta... Osallistun siis arvontaan! :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on ihan sama ongelma kuin sinulla ja Kirjaneidolla, mutta kirja vaikuttaa sen verran kiinnostavalta (eikä sitä löydy kirjastosta), joten osallistun. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin haluan mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa! :)
  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. kelpaisi tämä!

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 6. ilolla mukaan.
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Pöh, aikaisempi kommenttini lienee kadonnut bittiavaruuteen. Siispä uudelleen: Minullakin on ongelmana liian paljon kirjoja hyllyssäni, mutta tämä vaikuttaa niin mielenkiintoiselta, että osallistun arvontaan. Nyt kun olen rikkonut englanniksi lukemisen jään Kass Morganin teoksella The 100.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, edellinen kommenttisi ei ole tullut perille. Olet mukana! Tämän kirjan kieli oli varsin mukavaa luettavaa ja uskon, että se on helppoa englantia luettavaksi! :)

   Poista
 8. Allekirjoitan Kirjaneidon, Annamin ja Niina T.n ongelman liian täyden kirjahyllyn suhteen (uutta ja isompaa kuitenkin etsimässä!) :D Silti osallistun mielelläni arvontaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukana olet :D Minullakin on tällä hetkellä suunnitelmissa parin uuden kirjahyllyn hankkiminen. Tämän hetkinen ei enää riitä :>

   Poista
 9. Mukana arvonnassa! kirja kuulosti mielenkiintoiselta ja toi kansi on mun mielestä tosi hieno :) vaikkei tämä varmaan kirjaan vaikuta millään tavalla niin toi chicagon tulipalo juttu kiehtoo mua myös jollain lailla, katsoin dokumentin siitä jokin aika sitten, enkä vieläkään pysty käsittämään, että miten koko kaupunki voi palaa maan tasalle :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet mukana! :) Minuakin kansi viehätti ja oli yhtenä syynä sille, miksi tämän otin luettavaksi. Luettuani tämän kirjan luin pari tuntia tuosta tulipalosta, koska aidot historialliset tapahtumat kirjoissa herättävät aina kiinnostukseni ja minun täytyy saada tietää tyyliin kaikki tapahtumasta :D

   Poista

Jaa mietteesi!